20.1 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Φιλικά στην Ιαπωνία το ΝΒΑ

Το ΝΒΑ επιστρέφει στη Σαϊτάμα. Ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζουν καλά και σίγουρα δεν ξυπνά και ευχάριστες αναμνήσεις σε κάποιους από τους σημερινούς σταρ. Τορόντο Ράπτορς και Χιούστον Ρόκετς θα δώσουν φιλικούς αγώνες στο γήπεδο όπου η Εθνική Ελλάδας το 2006 είχε νικήσει την αντίστοιχη των ΗΠΑ, φτάνοντας ως το τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ΝΒΑ κάνει το άνοιγμά του προς την Ιαπωνία μελετημένα φυσικά, καθώς το 2020 η χώρα θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα φιλικά θα γίνουν στις 8 και 10 Οκτωβρίου 2019. Η επίσκεψη αυτή δεν θα είναι η πρώτη για το ΝΒΑ στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Από το 1990 ως το 2003 είχαν δοθεί 12 αγώνες στην Σαϊτάμα, το Τόκιο και την Γιοκοχάμα και μάλιστα όχι φυσικά, αλλά ως κομμάτι της κανονικής περιόδου. Το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα σε Φίνιξ Σανς και Γιούτα Τζαζ στο Τόκιο, στις 2 Νοεμβρίου 1990. Και μάλιστα ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας πρωταθλήματος που είχε δοθεί εκτός Βόρειας Αμερικής σε οποιοαδήποτε άθλημα.

Οι Ράπτορς θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά για ένα παιχνίδι στην Ιαπωνία, ενώ για τους Ρόκετς είναι η δεύτερη φορά. Είχαν ξαναπαίξει εκεί το 1992.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ