20.1 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Μια σεζόν… γεμάτη Ντόντσιτς (vids)

Η... Lukamania κρατά γερά, με τον Λούκα Ντόντσιτς να ξεχωρίζει από την πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι μεγάλο στους Μάβερικς.

Όταν πολλοί έλεγαν για παράδοση σκυτάλης από τον Ντιρκ Νοβίτσκι, βλέποντας όσα είχε καταφέρει στην Ευρώπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είχαν ιδιαίτερα άδικο ούτε ήταν υπερβολικοί. Ο Λούκα Ντόντσιτς τους δικαιώνει απόλυτα, έχοντας γίνει ένα από τα πρόσωπα της σεζόν στο φετινό ΝΒΑ, στην πρώτη του κιόλας χρονιά και η ομάδα του απολαμβάνει τους καρπούς της ανταλλαγής με τους Χοκς για τον Τρέι Γιανγκ, θεωρώντας πως με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις μαζί δημιουργείται ένα νέο μεγάλο ευρωπαϊκό δίδυμο.

Ο Σλοβένος, δε, αποδεικνύει σε κάθε ματς πως μπορεί να ηγηθεί της νέας εποχής και, σίγουρα, έχει καπαρωμένο τον τίτλο του «ρούκι» της χρονιάς. Ο ίδιος, ανέφερε στην πρώτη του χρονιά, περιγράφοντας τις εμπειρίες του, ότι «πάντα έλεγα πως διασκεδάζω παίζοντας με τους καλύτερους». Μόνο, που αυτός είναι μέσα στους καλύτερους ήδη και έχει πολλά χρόνια ακόμη μπροστά του, για να γράψει ιστορία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Και, όπως θα δείτε στα ακόλουθα βίντεο, και το απολαμβάνει και βρίσκεται σε καλό δρόμο, για να γίνει κορυφαίος...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ