21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Απουσίες και νέα πρόσωπα για την Γκραν Κανάρια

Με ένα ρόστερ διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει θα παραταχθεί η Γκραν Κανάρια απέναντι στον Παναθηναϊκό αύριο (28/2). Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Βίκτορ Γκαρθία, ξεκαθάρισε πως οι Πασέτσνικς, Φίσερ και Μπάεζ δεν θα αγωνιστούν. Αντίθετα,  τα νέα πρόσωπα, Ουίλι και Τζέφερσον θα δώσουν το "παρών". Πρόβλημα υπάρχει και με τον Κιμ Τιλί, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός προπόνησης.

"Το να παίζουμε στην Ευρωλίγκα δεν πρέπει να το θεωρούμε αγγαρεία. Το να αγωνιζόμαστε σε δύο διοργανώσεις είναι κάτι που αυτή η ομάδα κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό για τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα για να ενσωματωθούν και να είναι πιο έτοιμοι για τους αγώνες της ACB που αυτή τη στιγμή έχουν μεγαλύτερη σημασία για εμάς. Ελπίζω πως αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να "κερδίσουμε" κάποιους παίκτες".

Ο Γκαρθία παραδέχθηκε πως υπάρχουν κενά στην ομάδα στη θέση πέντε και στον άσο: "Δείτε τις ομάδες στην Ευρωλίγκα. Η ΤΣΣΚΑ έχει τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, η Μιλάνο τον Μάικ Τζέιμς και τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον Νικ Καλάθη. Ξέρουμε που βρισκόμαστε. Ο Καλάθης είναι από τους καλύτερους πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω εγώ ποιος είναι".

Ο Γκαρθία αναφέρθηκε και στους προπονητές: "Είναι γεμάτη από μεγάλους προπόνητές. Προπονητές που έχουν κατακτήσει τίτλους στην Ευρωλίγκα, που έχουν κοουτσάρει στην Ευρωλίγκα. Προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς ή ο Μπλατ...".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ