29.4 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς Σάφτενααρ αλλά… με φόρα ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός Νικαίας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στο δρόμο για την επιστροφή στην Basket League, με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη, αν και στην αυριανή (23/2) «μάχη» με τον Χαρίλαο Τρικούπη δε θα αγωνιστεί ο Ρόλαντ Σάφτενααρ. 

Η πορεία του Ιωνικού προς την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ είναι μακρά και χαρακτηρίζεται από συνέπεια. Αυτή που δείχνει η ομάδα κάθε εβδομάδα προκειμένου να πετύχει το στόχο της, δηλαδή να πανηγυρίσει την άνοδο στην Basket League. Επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ιωνικός, είναι αυτό του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Στην αναμέτρηση αυτή, ο Νίκος Βετούλας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόλαντ Σάφτενααρ. Ο Ολλανδός σέντερ έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται με την αποστολή της χώρας του και να αποτελεί ένα πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό, που θα χρειαστεί να βρει λύσεις εκ των έσω, ώστε ο Ιωνικός να περάσει αλώβητος από την Αιτωλοακαρνανία.

Από τη δική του πλευρά, ο κόουτς Βετούλας ανέφερε τα εξής για το ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να κάνουμε άλλο ένα βήμα». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ