25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Γκίκας και οι… κοντύτεροι συμπαίκτες του (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στο τελευταίο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 έχει ήδη ξεκινήσει.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, εν όψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα του με αντίπαλο τη Γεωργία, που θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια (21/02, 20.30). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, κάλεσε στην προεπιλογή τέσσερις παίκτες που σε διασυλλογικό επίπεδο αγωνίζονται στον Προμηθέα Πατρών κι εκείνοι κάλεσαν τον κόσμο να σταθεί δυναμικά στο πλευρό τους όχι μόνο στην αναμέτρηση με τους Γεωργιανούς, αλλά στο παιχνίδι τους με την Τενερίφη για το Basketball Champions League (06/03, 19.30, «Δημήτρης Τόφαλος»).

Ο Νίκος Γκίκας μάλιστα, ως κοντύτερος από όλους (1,86μ.), ανάγκασε τους Λεωνίδα Κασελάκη (2,02μ.), Χρήστο Σαλούστρο (2,02μ.) και Δημήτρη Κατσίβελη (1,96μ.) να σκύψουν για να κάνουν τις δηλώσεις του, ώστε εκείνος να φαίνεται ψηλότερος... Ακόμα ένα δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες του πατρινού συγκροτήματος και φυσικά της «γαλανόλευκης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ