21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπόθεση Αλσατίας… και Εν το Leaders Cup (vids)

Η Στρασμπούρ δε δυσκολεύτηκε να προσπεράσει το «εμπόδιο» της Λιμόζ και στον τελικό της Disneyland θα συναντήσει την Μπουρ, η οποία έκανε... τη δική της παράσταση κούπας με τη Λεβαλουά.

Από την Αλσατία... ήρθαν και στη Disneyland θέλουν να το σηκώσουν, με τη Στρασμπούρ να επικρατεί της Λιμόζ με 72-63 και να περνά στον τελικό. Οι «Λιμουζό» ήταν εκείνοι, που έρχονταν... με φόρα από το θρίαμβο επί της Ναντέρ, αλλά οι παίκτες του Βενσάν Κολέ τους... έκοψαν το βήχα, προηγούμενοι με 44-28 σε ένα εξαιρετικό τους πρώτο ημίχρονο και κάνοντας εκεί όλη τη δουλειά, με τον Ενζελί να τους οδηγεί με 15 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ στην απέναντι πλευρά ο Ντουάιτ Χάρντι τελείωνε με 14 πόντους.

Στο ματς, που προηγήθηκε, η Μπουρ έκανε εξαιρετική εμφάνιση για 30 λεπτά και... παρέσυρε στο διάβα της και τη Λεβαλουά με 86-79. Στο διάστημα αυτό, η ομάδα από το Εν κατάφερε να πάρει κεφάλι με 19 πόντους διαφορά (65-46) και κατέστησε το τελευταίο δεκάλεπτο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ζάκερι Πίκοκ να βρίσκεται στη «ζώνη του λυκόφωτος», με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Παριζιάνους, ο Ικενέ Ιμπέκουε είχε 14 πόντους με οκτώ ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ