21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στρέλνιεκς και Τίμα κλήθηκαν στην Εθνική Λετονίας

Οι δύο Λετονοί... Γιάννηδες του Ολυμπιακού βρίσκονται ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν από την ομοσπονδία της χώρας τους για το έκτο και τελευταίο παράθυρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα είναι ανάμεσα στους επτά παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και κλήθηκαν για τους αγώνες με Ισπανία εντός (22/2) και Μαυροβούνιο εκτός (25/2).

Να υπενθυμίσουμε πως οι παίκτες της Ευρωλίγκας έχουν κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Στρέλνιεκς και Τίμα αγωνίζονται με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Αναντόλου Έφες στις 21 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Το ζητούμενο όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Άρνας Βετσβάγκαρς είναι οι παίκτες της Ευρωλίγκας να δώσουν το "παρών" στην Εθνική Λετονίας στον αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου, καθώς όπως τόνισε "ο Μπέρτανς θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τον αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο (21/2 εντός με την Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και με τους παίκτες του Ολυμπιακού". Εκτός από τους δύο "ερυθρόλευκους" οι Λετονοί που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και κλήθηκαν είναι οι Ντάιρις Μπέρτανς (Αρμάνι), Άρτουρς Κούρουκς (Μπασκόνια), Ζάνις Πέινερς (Νταρουσάφακα), Ρόλαντς Σμιτς (Μπαρτσελόνα) και Αντρέις Πασέτσνικς (Γκραν Κανάρια).

Η Λετονία είναι στην τρίτη θέση στον όμιλό της και διεκδικεί το τελευταίο εισιτήριο από το γκρουπ αυτό για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ