28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρης… για να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «σπάσει» επιτέλους την «κατάρα» των 20 ετών μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει όλους τους παίκτες έτοιμους για τη μεγάλη μέρα με την Κύμη.

Όταν είσαι ο ΠΑΟΚ, η ομάδα που μαζί με τον Άρη άρχισε να βάζει, μαζί με το έπος του 1987, το μπάσκετ στα σπίτια όλων, οδηγώντας σε μια... παράνοια στα τέλη της αντίστοιχης δεκαετίας, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, τότε τα 20 χρόνια μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πολλά. Αυτό είναι, που σκέφτονται άπαντες στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου του Βορρά», και η ευκαιρία είναι αύριο (13/2) με αντίπαλο την Κύμη.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται ήδη στην Εύβοια κι εκεί έκαναν σήμερα (12/2) την τελευταία τους προπόνηση. Το πρόγραμμα είχε... μπόλικη τακτική, τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν Κόνιαρης, Μαργαρίτης, Χάτσερ και Τζόουνς - ο τελευταίος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και μόνο για προληπτικούς λόγους - δεν ήταν ικανά να τους αφήσουν εκτός του μεγάλου ραντεβού και η ομάδα είναι πλήρης για ένα ιστορικό «διπλό», που θα ξυπνήσει μνήμες από το σπουδαίο 71-54 επί της ΑΕΚ στον τελικό του 1999. Η ευκαιρία, λοιπόν, είναι εδώ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ