22.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Τσαρίνα εκπόρθησε την Βασίλισσα

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν στην Μόσχα ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, με τους Ρώσους να χαμογελούν τελευταίοι και με τη νίκη τους 82-78 να πιάνουν στην δεύτερη θέση και τις 17 νίκες τους πρωταθλητές Ευρώπης και να έχουν υπέρ τους την ισοβαθμία με δύο νίκες. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα, με την ΤΣΣΚΑ τελικά να είναι πιο ψύχραιμη και να παίρνει το αποτέλεσμα.

 

Η Ρεάλ ήταν πιο αποτελεσματική και εύστοχη στο πρώτο ημίχρονο στην λήξη του οποίου ήταν μπροστά με 40-34, όμως στην τρίτη περίοδο η ΤΣΣΚΑ με τον Χίγκινς να ανεβαίνει και τον Ροντρίγκες να συμπαρίσταται στον Ντε Κολό γύρισε το ματς και έκλεισε με 64-61. Το 77-70 στο 37' έδειχνε άνετη επικράτηση των Ρώσων, όμως η Ρεράλ μείωσε σε 77-76, το ματς πήγε στις βολές, οι παίκτες του Ιτούδη ήταν εύστοχοι και η ΤΣΣΚΑ κράτησε μέχρι το τέλος.

 ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΤΣΣΚΑ. Την κράτησε σχεδόν μόνος του στο πρώτο ημίχρονο, συνέχισε να της δίνει λύσεις σε οργάνωση και σκορ και την οδήγησε εκ του ασφαλούς στη σημαντική νίκη.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στα ριμπάουντ. Με τελικό α[πολογισμό 35-24, αλλά κυρίως με 16 επιθετικά, έναντι 18 αμυντικών της Ρεάλ, πήρε πολλούς πόντους που της έδωσαν τη νίκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ