23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνκι: “Εξαιρετικός φέτος ο ΠΑΟΚ”

Η ΑΕΚ δεν έκλεισε τους φετινούς λογαριασμούς της με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα που έγινε πριν από δύο εβδομάδες στην Πυλαία για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Έμελλε να ανανεώσει το ραντεβού της μαζί του και σε μία τρίτη διοργάνωση, πέραν της Basket League, αλλά και του Κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον περασμένο Οκτώβρη και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στη φάση των "16" του Basketball Champions League οι αγώνες είναι διπλοί, ουσιαστικό πλεονέκτημα έδρας δεν υπάρχει και ο Λούκα Μπάνκι δεν θέλει να πει πολλά ως σχόλιο για την ετυμηγορία της κληρωτίδας. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός σε όλους άλλωστε, όλοι καταλαβαίνουν ότι το έργο της Ένωσης θα είναι δύσκολο, επομένως... λίγα λόγια και καλά από τον Ιταλό τεχνικό:

«Ανανεώνουμε τις μονομαχίες μας με τον ΠΑΟΚ, μετά το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, και στο Basketball Champions League. Ο αντίπαλός μας εφέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά. Όπως έδειξε και ο δικός μας όμιλος, η διαφορά των ομάδων, που τερμάτισαν στην πρώτη θέση μ’ αυτές που τερμάτισαν στην τέταρτη είναι πάρα πολύ μικρή.

Περιμένουμε να γίνουν δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα και να ξοδέψουμε όλες τις ευκαιρίες που έχουμε, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Αλεξίου στο workshop του BCL

Στην κλήρωση της Γενεύης την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος πήρε μέρος και στο workshop που διοργάνωσε το Basketball Champions League. Εκεί πήρε το λόγο και αναφέρθηκε εκτενώς στη διοργάνωση του περσινού φάιναλ φορ στο ΟΑΚΑ, την οποία είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΚΑΕ ΑΕΚ. Μίλησε ευρέως προς το ακροατήριο για την προετοιμασία και εκτέλεση των λειτουργιών, που συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ