24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φραγκιάς ήρθε, Τέιλορ φεύγει στον Πανιώνιο (pics)

Ο Βασίλης Φραγκιάς επέστρεψε στον πάγκο του Πανιωνίου για να τον καθοδηγήσει στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.

Ο 57χρονος προπονητής ξεκίνησε τη σεζόν στην άκρη του πάγκου της ομάδας, παίρνοντας τη θέση του Κρις Χουγκάζ, αλλά αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα από το Νίκο Οικονόμου. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκε με κάποιον άλλον σύλλογο. Στον Πανιώνιο αποφάσισαν, εν τέλει, να τελειώσουν τη σεζόν με εκείνον στο «τιμόνι» τους, δίνοντας ξανά τα χέρια μαζί του.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Βασίλη Φραγκιά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ. «Επιστρέφω στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, με την πίστη ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της παραμονής» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός που πραγματοποίησε σήμερα (08/02) την πρώτη προπόνηση».

Από την άλλη, ημέρες μετράει στη Νέα Σμύρνη ο Τζίμι Τέιλορ, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από τους διοικούντες την «κυανέρυθρη» ΚΑΕ και θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στις τάξεις της ομάδας. Ο Αμερικανός σέντερ έχει παίξει μέχρι στιγμής σε δεκαέξι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 7π., 5,3 ριμπάουντ και 1,3 κοψίματα σε 21.07’. 

Η ανακοίνωση: «H διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κάλεσε σε απολογία τον Αμερικάνο παίκτη, Jimmie Taylor, την Δευτέρα (11/2), λόγω συνεχόμενων και συνεχιζόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ