26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπλατ: “Είναι Μακάμπι-Ολυμπιακός, όχι Μπλατ-Σφαιρόπουλος”

Ο Ολυμπιακός «πετάει» σε λίγη ώρα (6/2, 17.00) για το Ισραήλ για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (7/2, 21.05) για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ντέιβιντ Μπλατ χαρακτήρισε το παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό μιλώντας στο αεροδρόμιο.

«Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες και σίγουρα η Μακάμπι Τελ Αβίβ τελευταία είναι πολύ πολύ βελτιωμένη και παίζει πολύ καλό μπάσκετ».

Στην παρατήρηση που έγινε από τα κανάλια NovaSports πως η ιστορία σε ότι αφορά τους δύο προπονητές, τον Μπλατ που ήταν στην Μακάμπι και τον Σφαιρόπουλο που ήταν στον Ολυμπιακό, θυμίζει την ταινία Face off με τον Νίκολας Κέιτζ και τον Τζον Τραβόλτα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε πως είναι μια πολύ... «ενδιαφέρουσα προσέγγγιση» και συνέχισε: «Μου έχουν πει ότι μοιάζει λίγο στον Νίκολας Κέιτζ, αν και ειλικρινά θα προτιμούσα να είμαι ο Τζον Τραβόλτα. Κανένα από τα δύο δεν είναι σημαντικό και σίγουρα όχι το γεγονός ότι εγώ κοουτσάρω απέναντι στον Σφαιρόπουλο ή οποιονδήποτε άλλον. Είναι Μακάμπι εναντίον Ολυμπιακού κι αυτό είναι που μετράει».

Αναφορικά με τους τραυματίες, Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου και Πρίντεζη ενημέρωσε πως ελπίζει «να είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον νέο παίκτη που ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, τον Μπριάντε Ουέμπερ, παρέπεμψε στο... μέλλον: «Αυτή τη στιγμή η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι και θα είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος να σας μιλήσω για την νέα μας προσθήκη ανοιχτά και ευχαρίστως όταν έρθει η ώρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ