22.3 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να είμαι εκεί για την Εθνική» (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει στο μυαλό του την κατάκτηση του βραβείο του MVP στο φετινό ΝΒΑ, αλλά σκέφτεται την Εθνική Ελλάδας και θέλει να βρεθεί στην Κίνα για να την ενισχύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς, στο «Barclays Center» γνώρισε την αποθέωση από τους Έλληνες ομογενείς. Ο ίδιος, αφού τους άκουσε να του φωνάζουν «M-V-P», δέχθηκε μπισκότα με το πρόσωπό του ζωγραφισμένο πάνω τους και φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» στο τέλος της ομιλίας του προς τους φιλάθλους, μίλησε στην κάμερα της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας».

https://www.instagram.com/p/BtfUy5wn2Fy/

Όπως παραδέχθηκε, στο μυαλό του έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και επιθυμία του είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/08-15/09). «Δεν θέλω να σκέφτομαι για το βραβείο MVP. Αλλά για την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά, να είμαι υγιής και να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Greek Freak».

https://www.facebook.com/ekirikas1915/videos/2254178351514737/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ