25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παράπονα στον Λαγκαδά παρά τη νίκη

Ο Ερμής κατάφερε να επικρατήσει στον Λαγκαδά του Αγρινίου με 82-72, ανατρέποντας την κατάσταση απέναντι στο Αγρίνιο, και με ένα επιμέρους 20-3 στο φινάλε έφτασε στη νίκη, βάζοντας φωτιά στην κορυφή.

Ωστόσο, οι διοικούντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε κείμενο τους, εκφράζουν παράπονα για την διαιτησία, τονίζοντας στο κείμενο τους ότι δεν τους σεβάστηκε.

Αναλυτικά :

«Κόντρα σε όλους και σε όλα η ομάδα μας πέτυχε μια ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ με 82-72 απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Αο.Αγρινίου, αποδεικνύοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο, το πόσο αδίκησε η ίδια τον εαυτό της, τις πρώτες 15αγωνιστικές.
Οι παίκτες του Βασίλη Αγγέλη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους. Ακόμα και όταν με τρίποντο του Τασόπουλου στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου το σκορ έγινε 62-69 και έδειχνε η πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των φιλοξενουμένων, η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να παίξει εξαιρετική άμυνα και στην επίθεση να βρει τους απαραίτητους διαδρόμους και με ένα σερί 20-3 να ολοκληρώσει το θρίαθμο της.
Η ομάδα μας επίσης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία του αγώνα η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν σεβάστηκε την ομάδα μας, έχοντας αποβάλλει στην διάρκεια του αγώνα τον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Αγγέλη και όχι μόνο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ