20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

“Τελειώνει” ο Φλεβαράκης και στο βάθος…

Σε διαζύγιο οδηγούνται ο Κολοσσός με τον Κώστα Φλεβαράκη, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κακή πορεία της ομάδας της Ρόδου, που δεν διορθώθηκε ούτε όταν στις αρχές Δεκέμβρη ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός αντί του Νίκου Βετούλα, ο οποίος είχε αποχωρήσει για να δουλέψει στον Ιωνικό Νικαίας.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα που ο Φλεβαράκης καθοδηγεί από τον πάγκο, ο Κολοσσός έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες και παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με έναν αγώνα λιγότερο. Η αλήθεια πάντως είναι πως σε αυτό το διάστημα αντιμετώπισε εντός έδρας Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και εκτός έδρας ΑΕΚ, Περιστέρι, πρόγραμμα που δεν το λες και εύκολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr, το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως ράγισε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όταν ο Κώστας Φλεβαράκης έκανε δημοσίως παράπονα για τη διαιτησία, κάτι που δεν άρεσε στους διοικούντες, οι οποίοι θεωρούσαν πως η κακή εικόνα της ομάδας ήταν το βασικό πρόβλημα. Στη συνέχεια τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν και φτάσαμε στο διαζύγιο, που πρέπει να θεωρείται πλέον σχεδόν δεδομένο.

Το επόμενο ερώτημα αφορά ασφαλώς τον αντικαταστάτη του Κώστα Φλεβαράκη. Τα ονόματα που ακούγονται πιο έντονα είναι αυτά του Βασίλη Φραγκιά και του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο πρώτος έχει δουλέψει και στο παρελθόν στον Κολοσσό, με πολύ καλά αποτελέσματα μάλιστα, ωστόσο ακούγεται ότι δεν έφυγε ακριβώς σαν φίλος, όταν έφυγε. Άλλοι, ωστόσο, υποστηρίζουν πως αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Ο δεύτερος είναι και πάλι διαθέσιμος μετά την αποχώρησή του από τον Άρη και του αρέσουν οι... επικίνδυνες αποστολές. Μια τέτοια είναι, άλλωστε, η παραμονή του Κολοσσού στην Basket League υπό τις παρούσες συνθήκες...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ