23.8 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Προετοιμάζεται για… Γιάννη ο Κώστας (vids)

Στη «Findlay Toyota Center» κόλλησαν οι Τέξας Λέτζεντς, χάνοντας με 117-116 από τους Νόδερν Αριζόνα Σανς, για την G-League.

Δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, o οποίος κλήθηκε από τους Ντάλας Μάβερικς αλλά δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον Τζάστιν Ντέντμον να πετυχαίνει 27π. και το Ρέι Σπάλντινγκ να κάνει double double με 23π. και δεκαεφτά ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους. Ο Πίτερ Τζοκ με 24π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών.

https://www.youtube.com/watch?v=B0NPPAilQbU

Επόμενος αντίπαλος των «Τεξανών» στο ΝΒΑ είναι οι Μιλγουόκι Μπακς στο «Fiserv Forum» (21/01, 21.00), με τον αδερφό του Γιάννη να εύχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να τον αντιμετωπίσει για πρώτη φορά. «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ο μικρός μου αδερφός. Μακάρι να τον αντιμετωπίσω. Επέστρεψε στο Ντάλας από τη G-League και είναι μια ευκαιρία για αυτόν να δείξει τι είναι ικανός να κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών».

Ο Κανέλλος Γαρμπής έμεινε και πάλι εκτός στη νίκη των Ουισκόνσιν Χερντ με 109-105 επί των Κάπιταλ Σίτι Γκόου Γκόου, στην «Entertainment and Sports Arena». Ο Κρίστιαν Γουντ με 34π. και 23 ριμπάουντ ηγήθηκε των νικητών, ο Τζόρνταν Μακ Ρέι με 37π. ξεχώρισε από τους γηπεδούχους.

https://www.youtube.com/watch?v=_Y3Tu0DHqDY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ