21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία στιγμή για Τζόουνς

Στο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποίησε τη μοναδική προπόνησή του, πριν από την εκτός έδρας αναμέτρησή του με το Ρέθυμνο, ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς γυμνάστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (18/01) στο κλειστό της κρητικής πόλης, στην οποία έφθασαν το βράδυ της Πέμπτης (17/01) μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι, όπου βρέθηκαν για να τεθούν αντιμέτωποι με τη Ναντέρ για το Basketball Champions League. Η αναμέτρησή τους με το Ρέθυμνο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (18/01, 15.45), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μην είναι προς το παρόν σε θέση να γνωρίζει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

«Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό και κρίσιμο είναι αυτό το παιχνίδι για το Ρέθυμνο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Θα βρούμε μια ομάδα που θα έχει πολύ μεγάλη διάθεση για να κερδίσει το παιχνίδι», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», για να προσθέσει αναφορικά με το «κλειδί» της νίκης: «Θα πρέπει να ελέγξουμε το επιθετικό τους transition, καθώς παραδοσιακά στο γήπεδό τους είναι μια ομάδα που το επιδιώκει. Να κοντρολάρουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιον ικανών σκόρερ που έχουν και ταυτόχρονα να τρέξουμε με καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στις επιθέσεις μας, για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ