24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανά… μαζί ο Χάντερ και ο Πάντερ (vids+pics)

Στην κορυφαία πεντάδα του Basketball Champions League, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, συμπεριλήφθηκε ο Βινς Χάντερ μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στους «κιτρινόμαυρους» Κέβιν Πάντερ.

Ολοκληρώθηκε και η ενδέκατη «στροφή» της κανονικής περιόδου του BCL, με την ΑΕΚ να ξεπερνάει το εμπόδιο της Ντιζόν στο ΟΑΚΑ. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ αναδείχθηκε από τη διοργανώτρια αρχή ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας, από την οποία θα προκύψει και ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Ξεχώρισαν, επίσης, ο πρώην γκαρντ της «Ένωσης» και νυν παίκτης της Βίρτους Μπολόνια, ο Μάρκος Νάιτ της Λούντβιγκσμπουργκ, ο Ζίγκα Ντίμετς της Λιετκαμπέλις και ο Γκάρι Νιλ της Μπάνβιτ.

Βινς Χάντερ: Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Γάλλους, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον Αμερικανό να τελειώνει με 22π. με 4/5 βολές και 9/10 δίποντα, εννέα ριμπάουντ και μόλις ένα λάθος στα 20’ που αγωνίστηκε, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=1ztkwGOWFks

Κέβιν Πάντερ: Ο 25άχρονος γκαρντ συνέβαλε καθοριστικά στο «διπλό» του ιταλικού συγκροτήματος επί γερμανικού εδάφους, απέναντι στην Μπαϊρόιτ, με 22π. με 3/3 βολές, 2/4 δίποντα και 5/9 τρίποντα, πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, καθώς κι ένα λάθος σε 25.44’. Βαθμολογήθηκε με 23 στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης.

https://www.instagram.com/p/BsuxJvCHUDr/

Μάρκος Νάιτ: Οι Γερμανοί πανηγύρισαν το «διπλό» στο Βλότσαβεκ, επί της Άνβιλ, έχοντας ηγέτη τον 29χρονο γκαρντ που «σταμάτησε» στους 27π. με 2/2 βολές, 11/12 δίποντα και 1/2 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα έξι ριμπάουντ, πέντε ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και δύο λάθη σε 35.26’. Εξαιρετική ήταν η βαθμολογία του στην αξιολόγηση (39).

https://www.youtube.com/watch?v=zvJzoOrzLcQ

Ζίγκα Ντίμετς: Η Λιετκαμπέλις πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπάμπεργκ, εντός έδρας, με τον 25άχρονο σέντερ να σκοράρει 16π. με 6/6 βολές και 5/6 δίποντα, έχοντας επίσης πέντε ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, δύο κοψίματα και δύο λάθη σε 23.26’, καθώς και 21 βαθμούς στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=tjZLmrAOAKk

Γκάρι Νιλ: Ο 34χρονος γκαρντ πήρε τους Λιθουανούς από το… χέρι και τους βοήθησε να αλώσουν το «Nagorny», στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, τελειώνοντας με 21π. με 7/7 βολές, 4/9 δίποντα και 2/3 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, αλλά και ισάριθμα λάθη σε 31.56’. Στην αξιολόγηση συγκέντρωσε 18 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=EJEzQOOmTww



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ