27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνκι: “Προσοχή στην Ντιζόν”

Την περασμένη εβδομάδα η ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στη φάση των "16" του Basketball Champions League και πλέον η προσπάθειά της εστιάζεται στο να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, ώστε να έχει καλή κλήρωση μετά. Γι' αυτό, στον αγώνα της Τετάρτης με τη Ντιζόν στο ΟΑΚΑ η νίκη είναι απαραίτητη. Διότι η Χάποελ Ιερουσαλήμ καραδοκεί, ενώ έχει μπει πλέον και η Μπάμπεργκ στο παιχνίδι. 

Ο Τζόρνταν Θίοντορ θα κάνει την επανεμφάνισή του στο BCL και αυτή τη φορά θα είναι λίγο πιο έτοιμος σε σχέση με τον αγώνα με τον Κολοσσό, όπου έκανε την πρεμιέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με εξαίρεση την μόνιμη απουσία του Καββαδά, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Λούκα Μπάνκι προειδοποιεί τους παίκτες του ότι η Ντιζόν θα τα δώσει όλα. Και γιατί είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, αλλά και γιατί έχει κάποιες μικρές ελπίδες να προλάβει την τέταρτη θέση του ομίλου και να "κλέψει" από την Αντβέρπ την πρόκριση.

«Αντιμετωπίζουμε τη Ντιζόν, η οποία έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα της στους τελευταίους αγώνες. Είναι «αθλητική» ομάδα και παίζει πολύ καλή επιθετική άμυνα. Η θέση της στη βαθμολογία δεν συμβαδίζει με το ταλέντο της ομάδας, καθώς έχασε για πολλά ματς τον Χόλστον, ο οποίος είναι ο παίκτης – κλειδί.

Προέρχεται από δύο νίκες, με Νίμπουρκ και Φουενλαμπράδα, και από μια εντυπωσιακή εμφάνιση – νίκη, στο γαλλικό Πρωτάθλημα απέναντι στη Στρασμπούρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με ψυχολογία στα ύψη. Θα έλθει στο ΟΑΚΑ για να παλέψει, αναζητώντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας και ειδικά στα ριμπάουντ. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ