23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Το InStat Scouting σου εξηγεί τα πάντα (vids)

Το Instat έχει γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των στατιστικών ποδοσφαίρου και πλέον εισάγει τις τεχνολογίες του και στο μπάσκετ.

Το συγκεκριμένο εργαλείο χρησιμοποιείται ήδη από σπουδαίες ομάδες όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Ανδόρρα, η Φουενλαμπράδα η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Βαλένθια. Μεταξύ άλλων το InStat είχε χρησιμοποιήσει και η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2017, η Εθνική Σλοβενίας.

Η ξεχωριστή αυτή πλατφόρμα παράγει λεπτομερή στατιστικά όλων των παικτών όπως και όλες τις δράσεις τους σε άμυνα κι επίθεση. Παράλληλα επιτρέπει τον προσδιορισμό των τάσεων των παιχνιδιών για μεμονωμένους καλαθοσφαιριστές καθώς και για το σύνολο των ομάδων: για παράδειγμα, ο πιο συχνός ή ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός πεντάδων από συγκεκριμένη ομάδα.

Επιπλέον, οι χρήστες του InStat Scout διαθέτουν μοναδικά συγκεντρωμένα στατιστικά στοιχεία για όλες τις πεντάδες που χρησιμοποιεί ο προπονητής σε ένα παιχνίδι αλλά και σε ολόκληρη τη σεζόν.

Το πορτρέτο ενός παίκτη

Όλες οι στατιστικές παράμετροι συνδέονται με βίντεο. Για παράδειγμα, κάνοντας κλικ στον δείκτη "Points Earned" θα ανακατευθυνθεί αμέσως ο χρήστης στη σελίδα με τη σχετική λίστα αναπαραγωγής, η οποία δείχνει όλους τους βαθμούς που έχει βαθμολογηθεί από τον παίκτη σε όλα τα επιλεγμένα παιχνίδια.

Κάθε προφίλ παίκτη στην πλατφόρμα Scout InStat έχει ένα διάγραμμα διαδραστικής λήψης. Οι κύκλοι δείχνουν τα εύστοχα σουτ και οι σταυροί δείχνουν τα άστοχα σουτ. Κάθε σουτ συνδέεται με το βίντεο που ταιριάζει, το οποί μπορεί να προβληθεί με ένα μόνο κλικ. Πάνω από το χάρτη, υπάρχει ένας συνολικός αριθμός προσπαθειών με ενσωματωμένη υπερ-σύνδεση στη λίστα αναπαραγωγής.

Υπάρχουν διάφορα κουμπιά στο γράφημα. Ένας από αυτά σας επιτρέπει να ορίσετε τη διάρκεια των επεισοδίων. Ένα άλλο, το κουμπί "Σουτ" στην κάτω αριστερή γωνία, σας επιτρέπει να δείτε τις προσπάθειες που εκτελούνται από τον αντίπαλο του παίκτη. Το κουμπί "Ζώνες" εμφανίζει τις ζώνες των σουτ στον χάρτη με το ποσοστό και τους αριθμούς.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε όλα τα σουτ που εκτελέστηκαν όταν ο παίκτης έπαιζε άμυνα, να τις φιλτράρει σύμφωνα με την αξία του σουτ (2/3 πόντοι), να προσθέσει τις πληροφορίες για το αν το σουτ ήταν σε άμυνα ή όχι και να επιλέξει έναν συγκεκριμένο αντίπαλο στο πλάνο.

Φτιάξε το δικό σου βίντεο

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Βίντεο" στο κέντρο της οθόνης, θα σας οδηγήσει σε ένα μενού δύο επιλογών: τις πράξεις που διαπράττονται λάθος και τις ενέργειες του αμυντικού. Αυτό το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε παρουσιάσεις βίντεο σε οποιονδήποτε παίκτη με δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων χαρακτηριστικών: ασίστ, πικ εν ρολ, άμυνα εναντίον πικ εν ρολ κλπ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον φίλτρα σε έναν συμπαίκτη ή έναν αντίπαλο που παίζει άμυνα ή επίθεση.

Τα ενσωματωμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών. Μέσα στην πλατφόρμα, μπορείτε να ορίσετε περιγράμματα που υποδεικνύουν τη διάρκεια του βίντεο. Αυτά τα σύνορα μπορούν να ρυθμιστούν τόσο για την προβολή όσο και για τη λήψη του βίντεο. Κάθε επεισόδιο ή λίστα αναπαραγωγής μπορεί να μοιραστεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να φορτωθεί σε μορφή mp4.

Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε το βίντεο χρησιμοποιώντας ένα κίτρινο όργανο στυλό. Οι τροποποιήσεις σας μπορούν επίσης να αποθηκευτούν, να μεταφορτωθούν και να μοιραστούν.

Η σύνοψη

Η ανάλυση των πεντάδων βοηθάει τους ειδικούς να εξετάσουν αρκετές πτυχές, όπως είναι η πιο αποτελεσματική επίθεση που ορίζεται σε πόντους ανά εκατό κατοχές ή σημεία που σκοράρει μια αντίπαλη ομάδα ενάντια σε αυτήν την πεντάδα και πολλά άλλα. Εκτός αυτού, αυτός ο τύπος ανάλυσης προσδιορίζει ποιος από τους πέντε παίκτες είναι πιο αποτελεσματικός στην άμυνα. Αυτή η επιλογή χρησιμεύει ως αποτελεσματικό εργαλείο στην ανάλυση μετά το παιχνίδι και ένα πλεονέκτημα για την προετοιμασία για μελλοντικά παιχνίδια.

Συνοψίζοντας αυτά είναι τα σημεία που κάνουν το InStat Scouting να ξεχωρίζει πραγματικά στην αγορά αποδόσεων και ανάλυσης:

  1. Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία
  2. Προσαρμοσμένες παράμετροι
  3. Απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας
  4. Τα βίντεο μπορούν να μοιραστούν με οποιονδήποτε, όχι μόνο με τους χρήστες της πλατφόρμας
  5. Επιλογή για την παραγωγή στιγμιότυπων και περιλήψεων που συνδέονται με έναν συγκεκριμένο αντίπαλο
  6. Γρήγορο φιλτράρισμα από τις επιθυμητές στατιστικές παραμέτρους και εύκολη εξαγωγή σε PDF / XLS, το οποίο παρέχει ένα τεράστιο προσόν στην έρευνα
  7. Διαφορετικές επιλογές ανάλυσης για την αποδοτικότητα των παικτών, τις πεντάδες, έναν ολόκληρο αγώνα ή ένα σύνολο αγώνων ταυτόχρονα
  8. Η απόδοση κάθε παίκτη εναντίον ενός συγκεκριμένου αντιπάλου μπορεί να εξεταστεί τόσο στο πλαίσιο ενός αγώνα όσο και καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν
  9. Οι αναφορές μετά τον αγώνα είναι διαθέσιμες τόσο για την ομάδα σας όσο και για τους αντιπάλους σας
  10. Ατομική προσέγγιση σε κάθε πελάτη που εξασφαλίζει τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της σεζόν

Η πλατφόρμα είναι διεθνής: Αναλύει όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, της Ασίας, της Νότιας και της Βόρειας Αμερικής. Τα παιχνίδια εμφανίζονται στην πλατφόρμα 8 έως 12 ώρες μετά την κόρνα της λήξης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ