20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ρεκόρ τριπόντων του ΠΑΟΚ (vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν βρει το… χέρι τους από την περιφέρεια και, μάλιστα, απέναντι στο Περιστέρι έκαναν ρεκόρ τριπόντων για φέτος στην Basket League.

Οι «ασπρόμαυροι» έγραψαν πρόσφατα ιστορία στο Basketball Champions League, σουτάροντας από τα 6,75μ. με ποσοστό ευστοχίας 66,6%. Στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League, επιβεβαίωσαν την ικανότητά τους από την περιφέρεια ευστοχώντας σε 16/33 τρίποντα, τα περισσότερα που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής σε ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος.

Από τέσσερα είχαν ο Φιλ Γκος (4/7) και ο Τζαμάλ Τζόουνς (4/6), από τρία οι Αντώνης Κόνιαρης (3/6) και Ουίλ Χάτσερ (3/4) και δύο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (2/3). Οι Μιλένο Τέπιτς, Θοδωρής Ζάρας (από 0/2) και Γιάννης Αθηναίου (0/3) επιχείρησαν να σκοράρουν για τρεις, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, και τα δεκαέξι εύστοχα τρίποντα του ΠΑΟΚ κόντρα στο Περιστέρι στο «PAOK Sports Arena», επίδοση που αποτελεί παράλληλα την κορυφαία του «Δικεφάλου» στην ιστορία του στην Basket League...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ