22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπλατ έγινε… Προμηθέας

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εξήρε τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, αποθέωσε τον Γιώργο Μπόγρη, αλλά δεν ξέχασε και τον Προμηθέα στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Πάτρα, αλλά και οι άνθρωποι των γηπεδούχων είχαν να λένε τα καλύτερα για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Μπλατ δήλωσε... οπαδός του Προμηθέα, της συνολικής φιλοσοφίας της ομάδας και όσων φέρνει στο ελληνικό μπάσκετ και η συμπάθεια, αμοιβαία, δεν είναι κάτι καινούργιο και ξαφνικό. Στο περιθώριο του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού προσέγγισε και χαιρέτισε με ευγένεια ανθρώπους που θυμόταν από πέρυσι όταν και είχε προπονήσει στο γήπεδο την Νταρουσάφακα. Τους έκανε μάλιστα ξεχωριστή εντύπωση ότι υπενθύμιζε πού είχαν γνωριστεί, λες και υπήρχε περίπτωση να έχουν ξεχάσει μια τέτοια προσωπικότητα.

Κι αν εκείνη την ώρα κάποιος θεωρούσε μια τυπική ευγένεια του Μπλατ την προσέγγισή του, με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και κάποια λόγια που επανέλαβε κατ’ ιδίαν αποχωρώντας από το γήπεδο έκανε και τους ανθρώπους του Προμηθέα... δικούς του οπαδούς. Ήταν η καλύτερη επιβράβευση όπως έλεγαν, τόσο της ατμόσφαιρας που επικράτησε χθες στο γήπεδο όσο και της γενικής τους προσπάθειας, η αναγνώριση από έναν μπασκετάνθρωπο του βεληνεκούς του Μπλατ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ