21.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

“Πρώτη” Θίοντορ και… Μαυροειδής (pics)

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ταξίδι στη Γερμανία για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ και είχαν μαζί τους έναν νέο συμπαίκτη. Τον Τζόρνταν Θίοντορ, που έκανε την πρώτη προπόνησή του με την Ένωση.

Παρότι βρίσκεται εδώ από το περασμένο Σάββατο, εντούτοις δεν είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την ομάδα ως τώρα λόγω των συνεχόμενων αγώνων με Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ, που δεν επέτρεψαν να γίνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη έγινε κι ο Θίοντορ ξεκίνησε την προσπάθεια άμεσης προσαρμογής στη φιλοσοφία και τα συστήματα του Λούκα Μπάνκι και γνωριμίας με τους συμπαίκτες του.

Έμεινε μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη επαφή του με το περιβάλλον ΑΕΚ, αν κρίνει κανείς από τις δύο αναρτήσεις που έκανε στο twitter αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. "Η πρώτη προπόνηση με την ομάδα ήταν υπέροχη. Το 2019 θα είναι σπουδαίο", έγραψε και λίγο αργότερα πρόσθεσε: "Εξαιρετική ατμόσφαιρα εδώ με την ΑΕΚ. Νιώθω σα να είμαι με την οικογένειά μου και βρίσκομαι μόνο μία εβδομάδα εδώ! Μόνο ΑΕΚ"!

Το συμβόλαιο του Τζόρνταν Θίοντορ κατατέθηκε στον ΕΣΑΚΕ, δηλώθηκε κανονικά στο ρόστερ αντί του Τάιλερ Ρόμπερσον, που αποδεσμεύθηκε, και πλέον είναι στο χέρι του Μπάνκι αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου με τον Κολοσσό. Το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Απρίλη υποχρεώνει τον Ιταλό προπονητή να είναι προσεκτικός με τον χειρισμό του Θίοντορ, όσο κι αν η ανάγκη να ενταχθεί ένας πόιντ γκαρντ στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι επιτακτική.

Τιμή για τον Μαυροειδή

Το Σάββατο έρχεται στο ΟΑΚΑ ο Κολοσσός και μαζί του ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ένας παίκτης που την προηγούμενη τριετία φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, είχε μεγάλη συνεισφορά στην περσινή σεζόν των δύο τροπαίων και αγαπήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και τους φίλους της, που εκτίμησαν τη συνεπή του παρουσία. 

Φυσικά η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν τον ξεχνά. Και τον τιμά με ένα δελτίο Τύπου-εγκώμιο και μια πλακέτα που θα του απονείμει πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Σαββάτου:

"9 Νοεμβρίου 2015 – 18 Αυγούστου 2018. Δύο τρόπαια. Πολλές διακρίσεις. Περισσότερες συγκινήσεις.

Όλα τα παραπάνω συναποτελούν «εν πολλοίς» το αγωνιστικό «παζλ» του αθλητή, που δεν γεννήθηκε ΑΕΚ, αλλά έγινε. Που «βούτηξε» στα «βαθιά νερά» της «κιτρινόμαυρης» προσήλωσης και αναδύθηκε από τα «κύματα», πότε ήρεμα, πότε θυελλώδη, ως ένας από τους αδιαμφισβήτητους «πυλώνες» του «ενωσίτικου» οικοδομήματος.

Συνθέτουν, ωστόσο, και το «προφίλ» του ανθρώπου και επιστήμονα, που πέτυχε με «το βίο και την πολιτεία του» να πρωταγωνιστήσει στα σπουδαία, να μεταλαμπαδεύσει ως γνήσιος μύστης της Ιδέας τα μηνύματα της βυζαντινογέννητης και δικαίως να λαοαγαπηθεί για τα υπεράγια.

Η αναγέννηση της «Βασίλισσας» των τίτλων φέρει φαρδιά πλατιά και την υπογραφή με το ονοματεπώνυμο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ.

Ο σέντερ του Κολοσσού, πρόκειται να τιμηθεί από την οικογένεια της ΑΕΚ BC, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Σαββάτου (12/01, 16:00), ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ομάδα της Ρόδου, μετά την παρουσίαση των Ομάδων, γι’ αυτό και είναι αναγκαίο, οι φίλοι της Ομάδας να σπεύσουν νωρίς στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Για να του αποδώσουν τα δέοντα. Για να τον χειροκροτήσουν και επιβραβεύσουν για όσα, μαζί με τους συμπαίκτες του, κατάφερε, κυρίως τους μαγικούς Φλεβάρη και Μάη του 2018.

Αυτή η στιγμή να είναι η «στιγμή» του. Μία από τις πολλές, βεβαίως, της πολυκύμαντης και πολυκυπελλούχου καριέρας του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ