22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Ο κόσμος μας έδωσε ψυχολογία”

Στη βοήθεια που προσέφερε στον Προμηθέα ο κόσμος του στις περιπτώσεις που η Μπαϊρόιτ επιχείρησε να μπει στο παιχνίδι, εστίασε ο Μάκης Γιατράς μετά το τέλος του αγώνα που έφερε την ομάδα της Πάτρας πιο κοντά στους “16” του BCL.

 


Ο τεχνικός του Προμηθέα δήλωσε: “Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλαμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με το ματς κόντρα στην Οστάνδη. Ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση αλλά ήμασταν καλοί και στην άμυνα. Η επιθετική επίδοση της Μπαϊρόιτ ήταν πλασματική, γιατί Ρόμπερσον, Τόμας και Χόρβατ στους οποίους στηρίζεται, στην ουσία δεν υπήρχαν στο γήπεδο” είπε και τόνισε: “Συνεχίζουμε, είμαστε στο 7-3 και έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια για να δούμε που θα καταλήξουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια, όταν πήγε να γυρίσει το παιχνίδι έδωσε ψυχολογία στην ομάδα. Σημειώσαμε μία δίκαιη και στο τέλος εύκολη νίκη”.

 


Όσο για τη συνέχεια: “Δεν πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο αυτό το ματς, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι εξαιρετική ομάδα και μέσα σε 48 ώρες θα πρέπει να παίξουμε με την Μπεσίκτας. Όλη η προσοχή μας πάντως είναι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ