24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Tίμα: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

O Γιάνις Τίμα επέστρεψε στη δράση, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ. Μιλώντας στο περιθώριο της Media Day των "ερυθρολεύκων",  ο Λετονός φόργουορντ δήλωσε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά , είχα κάποιους τραυματισμούς που με κράτησαν εκτός αγωνιστικού ρυθμού αλλά πλέον τους έχω ξεπεράσει πλήρως. Τώρα είμαι υγιής και είμαι έτοιμος να παίξω».

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του: Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το παιχνίδι του. Φυσικά, πρώτα απ' όλα ψάχνουμε τη νίκη, ξέρουμε βέβαια ότι δε θα είναι εύκολο. Μπορεί η Μπασκόνια να μην έχει στη διάθεσή της κάποιους βασικούς παίκτες, αλλά όπως κάθε ομάδα της ευρωλίγκας έτσι κι αυτή, έχει πολύ βαθύ ρόστερ και παίκτες που μπορόύν να βγουν μπροστά και να καλύψουν το κενό».

Σχετικά με την απουσία του Τορνικε Σενγκέλια: Πιστεύω ότι σίγουρα θα αλλάξει κάτι αλλά  το ίδιο στυλ παιχνιδιού τους θα μείνει ίδιο, δηλαδή αυτός ο χαρακτηριστικός και συγκεκριμένος ρυθμός με τις γρήγορες transition επιθέσεις. Είναι μία ομάδα που μπορεί να προσαρμοστεί».

Σχετικά με την... πρόκληση του Πουαριέ: «Τους περιμένω εδώ, θα τα πούμε και από κοντά και θα δούμε πως θα καταλήξει...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ