20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Κοντά σε συμφωνία με Κουταλιανό ο Κόροιβος

Ο Κώστας Σορώτος ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποχώρηση του από τον πάγκο του Κόροιβου, ο οποίος ωστόσο δεν έχασε χρόνο, και δείχνει να βρίσκει τον επόμενο του προπονητή.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αμαλιάδας κινήθηκαν αστραπιαία, και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος όπως φαίνεται θα επιστρέψει στην Α2 και στους πάγκους. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έφτιαξε το όνομα του στον Κολοσσό Ρόδου, του οποίου υπήρξε πρώτος προπονητής αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ, εργάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Αίολο Αστακού τις σεζόν 2015-2016, όταν και κέρδισε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β' Εθνικής με ρεκόρ 27-1, και την ερχόμενη σεζόν τον οδήγησε σε πολύ καλή πορεία στην Α2 Ανδρών. Στη συνέχεια, και αφού η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αποχώρησε από τις Εθνικές κατηγορίες, εργάστηκε στον Εθνικό, από τον οποίο αποχώρησε τον περσινό Ιανουάριο. Πλέον, και ένα χρόνο μετά δείχνει να βρίσκει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας τον Κόροιβο, ο οποίος με ρεκόρ 5-7 θα παλέψει να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Αν οι δυο πλευρές δώσουν τα χέρια, θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον Αμύντα στο κλειστό της Ήλιδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ