26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Σπανούλης: “Αυτή στον Γιώργο η καλύτερη ασίστ”

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το δικό του μεγάλο ρεκόρ απόψε στο ΣΕΦ. Έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Basket League. Λίγο μετά μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ρεκόρ, τις αγαπημένες του ασίστ προς τους... Γιώργηδες και όχι μόνο.

Σε ερώτηση για το ποιο άλλο ρεκόρ θα ήθελε να σπάσει κι αν αυτό θα μπορούσε να είναι του Ναβάρο στους σκόρερ της Ευρωλίγκας, ο αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε: "Αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της. Σίγουρα με μία πάσα  κάνεις περισσότερους ευτυχισμένους και το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα Χαίρομαι πολύ που είμαι ψηλά σε αυτόν τον τομέα, στις πάσες. Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή το αν θα σπάσω το ρεκόρ στους σκόρερ του Ναβάρο. Με ενδιαφέρει να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει νίκες".

Όσο για την αγαπημένη του ασίστ, εκτός από αυτή στον Γιώργο Πρίντεζη στην Πόλη που έδωσε το Ευρωπαϊκό στον Ολυμπιακό το 2012, ο Σπανούλης έστρεψε σε έναν άλλο Γιώργο το βλέμμα, στον Μπόγρη, με την πάσα που εδραίωσε το ρεκόρ του: "Αυτή  με το πεταχτάρι του Πρίντεζη, στην Πόλη σίγουρα είναι μία... Κι αυτή τώρα στον Γιώργο είναι η καλύτερη!"

Η οικογένεια Σπανούλη βούτηξε σήμερα για τον σταυρό, όπως κάνει πολλά χρόνια τώρα. Ο ίδιος όμως όχι: "Ναι, ήμουν στην ομάδα, είχαμε προπόνηση. Πιστεύω στον Θεό, όπως και η γυναίκα μου και η οικογένειά μου και θέλουμε να περάσουμε αυτή τη νοοτροπία και στα παιδιά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ