20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Περιστέρι σαν… αστέρι

Το Περιστέρι ήταν εντυπωσιακό και στο πρώτο του παιχνίδι μέσα στο 2019 διαλύοντας το Ρέθυμνο εντός έδρας με 80-64.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο και «καθάρισε» τον αγώνα φτάνοντας πλέον τις δέκα νίκες σε δώδεκα παιχνίδια κι αποδεικνύοντας ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα οι Κρητικοί έχουν ρεκόρ 2-10 και θα ψάξουν σε άλλα παιχνίδια τις απαιτούμενες νίκες ούτως ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Basket League.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα τις προθέσεις τους. Ξεκίνησαν παίζοντας σφιχτή άμυνα και βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις στην επίθεση προηγήθηκαν με 23-11 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Μάλιστα δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στη δεύτερη περίοδο με αποτέλεσμα να τελειώσουν επί της ουσίας την αναμέτρηση ξεφεύγοντας με διαφορά 27 πόντων στο ημίχρονο (50-23).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να μαζέψουν την έκταση της διαφαινόμενης ήττας τους και τα κατάφεραν. Κυριαρχώντας στο τρίτο και στο τέταρτο κομμάτι του αγώνα κι εκμεταλλευόμενοι τη φυσιολογική χαλάρωση του Περιστερίου και μείωσαν για το τελικό 80-64.

Ο... ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Ράιαν Χάροου απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων γκαρντ του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός έπαιξε για 28 λεπτά και σε αυτό το χρονικό διάστημα σημείωσε 15 πόντους και μοίρασε επτά ασίστ. Από δώδεκα πόντους πρόσθεσαν Γκρέι και Μπέντιλ, ενώ δέκα σημείωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Για τους ηττημένους ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ ξεχώρισε με 19 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Περιστέρι έμοιαζε να σουτάρει τα τρίποντα πιο άνετα απ' ό,τι εκτελούσε ελεύθερες βολές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι είχαν 13/18 έξω από τα 6,75μ., ενώ εκτέλεσαν 11/16 βολές! Αυτή ήταν και η μεγάλη διαφορά, καθώς σε ριμπάουντ, ασίστ και λάθη η κατάσταση ήταν αρκετά ισορροπημένη.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ