24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αφεντικό στη Γερμανία… είναι η Μπάγερν! (vids)

Η Μπάγερν έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, στο φινάλε του 2018, ότι κάνει το κουμάντο στη Γερμανία, περνώντας από την έδρα της Μπάμπεργκ με 80-75 στο «βαυαρικό» ντέρμπι και φτάνοντας το «13άρι».

Πριν από δύο χρόνια, η Μπάμπεργκ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στη Γερμανία. Τώρα πια, όμως, αυτή είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία το επιβεβαίωσε και στην έδρα της μεγάλης της αντιπάλου, επικρατώντας με 80-75 στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητη. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησαν ιδανικά, προηγούμενοι με 11-26 στην πρώτη περίοδο και, αν και οι αντίπαλοί τους επανήλθαν με επιμέρους 26-13 στο δεύτερο δεκάλεπτο, διατήρησαν τον έλεγχο κι έδειξαν, ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Αρκετοί παίκτες ήταν εξαιρετικοί για τους νικητές, με τον Νιχάντ Ντζέντοβιτς να έχει 15 πόντους με 6/12 σουτ και πέντε ασίστ, ενώ στην απέναντι πλευρά δεν έφταναν οι 24 πόντοι με 12 ριμπάουντ του Όγκουστιν Ρούμπιτ, με τον Νίκο Ζήση να προσθέτει 5 πόντους, με τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ