19.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Οι… παροπλισμένοι έδωσαν τη νίκη στην Μπάρτσα (pics, vids)

Δύο παίκτες που έμοιαζε να μην υπολογίζονται και πάρα πολύ από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο Ρίμπας και ο Σεραφέν, ήταν αυτοί που οδήγησαν σήμερα την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ομπραντόιρο εντός έδρας. Μακριά από το σπίτι της η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε της Χιπουζκόα με κορυφαίο τον πρώην "ερυθρόλευκο" Μπράιαν Ρόμπερτς.

Μπαρτσελόνα-Ομπραντόιρο 79-73

Το παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο για την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως κράτησε το προβάδισμα στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε τη νίκη από την Ομπραντόιρο (μπήκε στο παρκέ με ένα 0-9), που αγωνίστηκε χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη, με 79-73. Ο Κέβιν Σεραφέν πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση, η οποία σφραγίστηκε με ένα double double, καθώς άφησε το παρκέ με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Πάου Ρίμπας πρόσθεσε 11 και ο Τομάς Ερτέλ άλλους τόσους για να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει μια πολύτιμη νίκη, μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Με το θετικό αυτό αποτέλεσμα έκλεισε και μαθηματικά τη θέση της στο Copa del Rey.

ACB Photo / V. Salgado

Χιπουθκόα-Ουνικάχα Μάλαγα 80-94

Η Ουνικάχα Μάλαγα σε ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι έκανε το ξέσπασμά της στο τέταρτο δεκάλεπτο που σφραγίστηκε με το επιμέρους 12-28 και πήρε την εκτός έδρας νίκη από την Χιπουθκόα με 94-80. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς είχε 14 πόντους και 8 ασίστ και μοιράζεται τον τίτλο του κορυφαίου με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος είχε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Χαϊμέ Φερνάντεθ πρόθεσε 13 και 6 ασίστ και ο Ματίας Λεσόρτ 14 πόντους.

ACB Photo / U. Murillo

 

Στα παιχνίδια που έριξαν την αυλαία της πρώτης ημέρας της αγωνιστικής, η Βαλένθια νίκησε 89-74 τη Σαραγόσα, η Τενερίφη τη Μανρέσα με 77-75 και η Ανδόρρα την Εστουδιάντες με 96-82.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ