27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Καλάθης: «Οικογένεια ο Παναθηναϊκός, να παλέψουμε για τον τίτλο» (vid)

Αφιέρωμα στο Νικ Καλάθη έκανε η Ευρωλίγκα η οποία δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει τόσο ο ίδιος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού όσο και τρεις συμπαίκτες του.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του διεθνούς γκαρντ:

«Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια. Από την στιγμή που ήρθα από το κολέγιο ο Ομπράντοβιτς με έκανε τον παίκτη που είμαι τώρα. Πήγε την δημιουργία μου στο επόμενο επίπεδο και βοήθησε να καταλάβω το ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ διότι μόλις έφτασα εδώ πίστευα ότι θα παίξω κατευθείαν, κάτι που δεν συνέβη. Μερικές ομάδες δεν προκρίνονται σε Final Four σε ολόκληρη την ιστορία τους. Αυτός ο σύλλογος έχει κάνει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να βρεθούμε στον δρόμο για τα Final Four και μακάρι να παλέψουμε για τον τίτλο».

Από την πλευρά του ο Κιθ Λάνγκφορντ επισήμανε:

«Είναι ακόμη νέος αλλά μοιάζει σαν έμπειρος μέσα στην ομάδα. Είναι σαν "ελβετικό κλειδί". Τρέχει τα συστήματα, παίζει άμυνα. Λίγο-πολύ κάνει τα πάντα. Το να βρίσκεσαι με έναν παίκτη σαν αυτόν βοηθάει τον καθένα τριγύρω του».

Ο Τζέιμς Γκιστ πρόσθεσε:

«Είναι ηγέτης, ένας προπονητής στο παρκέ. Όταν βρίσκεται στο γήπεδο κάνει αισθητή την παρουσία του, καθένας γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί. Αμυντικά είναι σαν "αγρίμι", βάζει παντού τα χέρια του. Στην επίθεση, δεν γνώριζα πόσο μεγαλόσωμος είναι μέχρι που τον είδα συγκριτικά με άλλους γκαρντ στην Euroleague».

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε:

«Ο τρόπος καθοδηγεί την ομάδα μέσα στο παρκέ και στα αποδυτήρια, ο τρόπος που διευκολύνει και ενδιαφέρεται για τους υπολοίπους τον κάνει ξεχωριστό και πραγματικό ηγέτη. Είναι σπουδαίος τύπος αλλά και παίκτης».

Δείτε το βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ