20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φάρσα με Καρμέλο και Παναθηναϊκό

Έμπνευση από τη χώρα μας άντλησαν οι Ισπανοί, που εκμεταλλεύτηκαν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από το Ρικ Πιτίνο για να κάνουν την ετήσια φάρσα τους στους αναγνώστες τους.

Η 28η Δεκεμβρίου είναι για τους Ίβηρες κάτι σαν τη δική μας Πρωταπριλιά, αφού εορτάζεται η Ημέρα των Αγίων Αθώων. Είθισται οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες να δημιουργούν ένα ψεύτικο θέμα, για να τιμήσουν το έθιμο, κι αυτό έκανε και το solobasket.com. Φέτος, μάλιστα, η κατά φαντασία είδηση που δημοσίευσε είχε «πράσινο» φόντο, με το συντάκτη του κειμένου να στέλνει τον Καρμέλο Άντονι στο ΟΑΚΑ.

Ο 34χρονος φόργουορντ αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα» για τους Χιούστον Ρόκετς, αν και το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί ακόμα. Σύμφωνα με το ευφάνταστο κείμενο των Ισπανών, ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός του θα είναι στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αναμένεται, μάλιστα, να φθάσει την Παρασκευή (28/12) στη χώρα μας, ώστε λίγες ώρες αργότερα (21.00) να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, εκπλήσσοντας τους φιλάθλους.

Ο συντάκτης του κειμένου εξάντλησε τη φαντασία του, δίνοντας στη δημοσιότητα και… λεπτομέρειες της συμφωνίας του Καρμέλο Άντονι με τους «πρασίνους». Πείστηκε να περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί στην Ευρώπη ύστερα από σχετικό «ψηστήρι» του Ρικ Πιτίνο, υπάρχει όμως ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή εφόσον βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Τίποτε από όλα αυτά βέβαια δεν είναι πραγματικότητα, με το δέκα φορές all star να παραμένει -έστω και τυπικά- στις «ρουκέτες», αναζητώντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή λύση για τη συνέχιση της καριέρας του στο «μαγικό κόσμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ