21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Καιγόμαστε για τη νίκη»

Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του θα τεθεί ο Γιάννης Καστρίτης στον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με την Κύμη στο «Τάσος Καμπούρης».

Από το κλειστό της Κανήθου καλούνται να περάσουν το Σάββατο (29/12, 18.00) οι Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους να τονίζει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κύμη. Τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλός μας "καιγόμαστε" για τη νίκη, η οποία θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γνωρίζοντας καλά τους Ευβοιώτες, από τους οποίους αποχώρησε μόλις ένα μήνα πριν, πρόσθεσε ο Γιάννης Καστρίτης: «Η Κύμη είναι μια ομάδα, η οποία έχει χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να ενισχυθεί και είναι σίγουρο ότι εντός έδρας θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική και θα δώσει το 100% για τη νίκη. Το δυνατό τους σημείο είναι το γρήγορο παιχνίδι και οι πόντοι που παίρνουν από τον αιφνιδιασμό, καθώς και η παρουσία στο ρόστερ τους αρκετών παικτών, οι οποίοι είναι ικανοί και απειλητικοί σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των παικτών του στον Άρη: «Οι παίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, παρότι είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν. Είμαστε έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι να πάμε στην έδρα της Κύμης και να επιστρέψουμε με τη νίκη». Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (28/12) την προετοιμασία τους, χωρίς απρόοπτα, και νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Χαλκίδα, με την αποστολή να αποτελείται από τους Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνη, Μποχωρίδη, Φλιώνη, Μπλε, Νταλό, Χρηστίδη, Σλαφτσάκη, Μακ Γκι, Χάρις και Αγγέλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ