23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Καθολική παραδοχή για Μπάνβιτ

Σε κλίμα... αβρότητας έγιναν οι δηλώσεις μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του champions league, με όσους μίλησαν να συμφωνούν στο δίκαιο της επικράητσης της Μπάνβιτ.

"Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δώσαμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα", είπε ο Σλοβένος προπονητής της Μπάνβιτ, Σάσο Φιλιπόφσκι. "Σέβομαι πάρα πολύ τη Μονακό και το προπονητικό της επιτελείο, ο Ζβένταν έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, ήταν πολύ λίγες οι ήττες τους φέτος. Ηταν ένα παιχνίδι με μεγάλες διαφορές στα δύο ημίχρονο. Η Μονακό στο πρώτο ήταν πολύ καλύτερη, στο δεύτερο εμείς. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη, τώρα πρέπει να ανακτήσουμε ενέργεια για τον μεγάλο τελικό. Το ονειρευόμασταν όλη τη σεζόν και εννεοείται ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξανά συγχαρητήρια στη Μονακό για όλη τη σεζόν και τον σεβασμό μου", κατέληξε.


Ο Σλοβένος σέντερ των νικητών ΓΚάσπερ Βίντμαρ είπε: "Γνωρίζαμε ότι μας περίμενε ένα σκληρό παιχνίδι. Εχουν πολύ καλούς αθλητές, παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ και τρέχουν στους αιφινδιασμούς. Παλέψαμε από την αρχή, το κάναμε πιο έντονα στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε".

Ο προπονητής των ηττημένων Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν τα είχε... βάψει μαύρα. "Συγχαρητήρια στη Μπάνβιτ, το άξιζε απόλυτα έτσι όπωβως έπαιξε ειδικά από το τρίτο δεκάλεπτο και μέχρι το τέλος. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, είναι η πρώτη μας σεζόν, είχαμε βάλει στόχο να περάσουμε στον δεύτερο γύρο και φτάσαμε μέχτι το φάιναλ φορ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ