15.9 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Διπλή «ήττα» για Ρόκετς (vids)

Οι Χιούστον Ρόκετς ηττήθηκαν με 101-99 από τους Μαϊάμι Χιτ στην «American Airlines Arena» κι είδαν, παράλληλα, τον Κρις Πολ να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ.

O 33χρονος γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «ρουκετών» να κάνουν λόγο για απουσία του τουλάχιστον δέκα ημερών. Ο CP3 είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο τραυματισμό και πέρυσι, στα πλέι οφ, αλλά στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=7TGRk5prQU4

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με διαφορά 16π., οι εκπρόσωποι της Φλόριντα όμως έκαναν την ανατροπή, αναγκάζοντάς τους στην πρώτη ήττα τους ύστερα από πέντε διαδοχικές νίκες. Με 22π., εφτά ασίστ και πέντε ριμπάουντ ολοκλήρωσε ο Τζος Ρίτσαρντσον, άλλους 19π. είχε ο Τάιλερ Τζόνσον και 9π. με δεκαεφτά ριμπάουντ ο Χασάν Ουάιτσαϊντ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZfteEPCo8No

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε double double με 35π. και δώδεκα ασίστ, ο Έρικ Γκόρντον είχε 20π. και ο Πι Τζέι Τάκερ 14π. και εφτά ριμπάουντ. Ο Κρις Πολ, στα 12.08’ που αγωνίστηκε, πρόλαβε να βάλει 4π. και να μοιράσει και ισάριθμες ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=0wgzoKoLBf0

https://www.youtube.com/watch?v=oMagseY1hdA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ