21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Δεν έχει καμία σχέση»

Η Νίκη Λευκάδας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, με το Νίκο Δουβίτσα να εφιστά την προσοχή στις παίκτριές του.

Οι νησιώτισσες είχαν κερδίσει τις «κυανέρυθρες» με άνεση πριν από ένα μήνα, στο ΔΑΚ Λευκάδας για την 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (67-49), ο σαββατιάτικος (22/12, 16.00) αγώνας στο κλειστό του Μίλωνα όμως δεν θα έχει καμία σχέση. Εξάλλου, πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι που θα στείλει το νικητή στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης, όπως τόνισε και ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Νίκος Δουβίτσας: «Το Σάββατο (22/12) παίζουμε έναν αγώνα με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες, διότι κρίνεται η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Αφενός ο αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Κυπέλλου, αφετέρου ο Πανιώνιος παίζει εντός έδρας και σίγουρα μετά την ήττα στη Λευκάδα θα είναι πιο έτοιμος και καλύτερα προετοιμασμένος. Πιστεύω ότι όποια ομάδα κάνει τις περισσότερες κατοχές και έχει μια ικανοποιητική ευστοχία στα σουτ τριών πόντων θα είναι η νικήτρια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ