28.1 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Με Μιλουτίνοφ και τρομερό Καμπάτσο το Top 10 (vids)

Ο Φακούντο Καμπάτσο εντυπωσίασε και πάλι στο «Wizink Center», ευστοχώντας από το… σπίτι του για την κορυφή του Top 10 της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Αργεντινός γκαρντ έβαλε και πάλι απίστευτο τρίποντο και, απόλυτα λογικά, βρέθηκε στην πρώτη θέση του βίντεο με τις δέκα πιο θεαματικές φάσεις του διημέρου 13-14 Δεκεμβρίου. Θέση στο Top 10 έχει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, για θεαματικό κάρφωμά του στο ΣΕΦ ύστερα από ασίστ του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Διπλή παρουσία έχουμε από το Λίο Βέστερμαν, μαζί με τους Άαρον Ουάιτ και Μπράντον Ντέιβις (Ζαλγκίρις Κάουνας), ξεχώρισαν και οι Λούκας Βιντόζα, Βενσάν Πουαριέ και Τορνίκε Σενγκέλια (Μπασκόνια), Άντζελο Καλοϊάρο και Άλεξ Τάιους (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές Αναντόλου), Νίκολα Κάλινιτς και Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε), Νίκολα Ραντίτσεβιτς και Χαβιέ Ραμπασέδα (Γκραν Κανάρια).

https://www.youtube.com/watch?v=bCzkyNljitI

Από τους αγώνες που διεξήχθησαν την Παρασκευή (14/12) τις εντυπώσεις έκλεψαν ο Ιλιμάνε Ντιόπ για το κόψιμό του στον Τζέικ Κοέν και ο Ντέρικ Ουίλιαμς για το θεαματικό κάρφωμά του με το οποίο ξεσήκωσε τους φιλάθλους στο «Audi Dome»

https://www.youtube.com/watch?v=7rH0Gne5sZ8

https://www.youtube.com/watch?v=WPhxyf7eaKA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ