23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

MVP o Γκρίφιν (vids+pics)

O Μάλκολμ Γκρίφιν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην «Pais Arena».

Η «Ένωση» έφθασε τις εφτά διαδοχικές νίκες στη φετινή διοργάνωση, παίρνοντας τη… ρεβάνς από τους Ισραηλινούς που την είχαν κερδίσει στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα. Ο 27χρονος γκαρντ τελείωσε με 25π. με 8/10 δίποντα και 3/4 τρίποντα, μαζί με εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα λάθος στα 28.37’ που χρησιμοποιήθηκε από το Λούκα Μπάνκι και συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του BCL. Έτσι, εκτός μέλος της καλύτερης πεντάδας, αναδείχθηκε και MVP της αγωνιστικής.

«Δεν ήμουν ο καλύτερος, επιθετικά, για την ομάδα μου (σ.σ. εννοεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Και μόνο που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη και να τελειώσουμε έτσι το παιχνίδι αισθάνθηκα καλά. Απλώς εξέφρασα τα συναισθήματά μου», παραδέχθηκε για το κάρφωμα με το οποίο «έκλεισε» το ματς ο Αμερικανός, ο οποίος έγινε ο δεύτερος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» που κατέκτησε φέτος τον εν λόγω τίτλο μετά το Βινς Χάντερ (4η αγωνιστική).

https://www.instagram.com/p/BrSwaDJAh8D/

https://www.youtube.com/watch?v=LbhQJspwKCk

https://www.youtube.com/watch?v=vLKg30oKeX0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ