24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαζί φίλοι του Ηρακλή και του Ιωνικού

Το μεγάλο ντέρμπι των δυο πρωτοπόρων της Α2 Ανδρών, ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό Νικαίας αύριο (12/12, 18:00) στο Ιβανώφειο μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων παρακολουθούν τον εν λόγω πρωτάθλημα, αλλά της μπασκετικής Ελλάδας.

Σε αυτό οι φίλοι των δυο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσαν από κοινού το παιχνίδι, με τους οργανωμένους οπαδούς του Ιωνικού να ανακοινώνουν μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας ότι σε συνεννόηση με τους οπαδούς του Ηρακλή θα παρακολουθήσουν από κοινού το παιχνίδι, κάτι που θα γίνει και στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά : «Η στάση μας για τις ελεύθερες μετακινήσεις είναι γνωστή. Καθε οπαδός ή φίλαθλος έχει το δικαίωμα να ακολουθεί την ομάδα του παντού και αυτό δεν μπορεί να το απαγορεύσει κανένας νόμος εάν συμμαχήσουν όλοι στον ίδιο σκοπό. 
Στις 12/12 την Τετάρτη η ομάδα μας μετά από 34 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι Rangers θα είναι εκεί έπειτα από συννενόηση με τους οπαδούς του Ηρακλή ώστε να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. 
Με την σειρά μας θα πούμε ότι στον δεύτερο γύρο τους περιμένουμε στον Πλατωνα για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ