26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… μάχη των σκόρερ (pics)

Μόνο μία ήττα έχει κάνει στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια της στο Basketball Champions League η ΑΕΚ κι αυτή ήρθε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, μες στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν ξανά, την Τρίτη (11/12, 19.45) στην «Pais Arena», στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, με τη διοργανώτρια αρχή να δίνει στη δημοσιότητα διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία πριν από το ματς…

-Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι «τρέχει» σερί 6-0, οι «κιτρινόμαυροι» όμως ποτέ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην ιστορία τους στη διοργάνωση εφτά διαδοχικά παιχνίδια.

Χάποελ Ιερουσαλήμ μαζεύει κατά μέσο όρο 15,9 επιθετικά ριμπάουντ ανά παιχνίδι φέτος, ενώ έχει μ.ό. 15,9π. από δεύτερες ευκαιρίες, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση μέχρι στιγμής στο BCL.

-Μόνο ο Βινς Χάντερ, με 124π., έχει καταφέρει να σκοράρει φέτος περισσότερους πόντους από τον Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής 123π. Ο Δομινικανός γκαρντ, παράλληλα, έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον τρία τρίποντα (μ.ό. 3,6) στα πέντε τελευταία παιχνίδια των Ισραηλινών στη διοργάνωση.

Βινς Χάντερ έχει κατά μέσο όρο 23,5π. στα τελευταία τέσσερα ματς της «Ένωσης» στο BCL, με το ποσοστό ευστοχίας του στα σουτ εντός παιδιάς να ανέρχεται στο 76%.

Βινς Χάντερ είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση σε σύνολο πόντων, με 124π., με τον Τζέιμς Φελντέιν και τον Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια) να ακολουθούν δεύτεροι με 123π. Σε μέσο όρο πρώτος είναι ο Καλίφ Ουάιατ (Χάποελ Χολόν).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ