17.1 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

«Μελωδία» οι Τζαζ, αποβολή-εξπρές για Γκομπέρ (vids)

Ευρείας έκτασης νίκη απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς πήραν στη «Vivint Smart Home Arena» οι Γιούτα Τζαζ, με 118-91, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Ο Ντέρικ Φέιβορς με 24π. και δέκα ριμπάουντ, ο Τζο Ίνγκλις με 18π. και ο Ντάντε Έξουμ με 15π. ηγήθηκαν επιθετικά των «μορμόνων», ενώ στα χαμηλά έμεινε ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 6π. και άστοχος ήταν ο Ρίκι Ρούμπιο, με 5/13 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 13π. και έξι ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=8D37doFNAmQ

Ο Ρούντι Γκομπέρ αποβλήθηκε μόλις στο 2.47’, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ που χρεώθηκε κατά το τζάμπολ κι εν συνεχεία πάνω στον Τζέιμς Χάρντεν, πέταξε κάτι ποτήρια που υπήρχαν μπροστά από τη γραμματεία και με δύο τεχνικές ποινές πήρε το δρόμο όχι για τα αποδυτήρια, αλλά για το… γυμναστήριο, στην προσπάθειά του να εκτονώσει τα νεύρα του.

Απογοητευτικές οι «ρουκέτες», τελείωσαν με 8/26 τρίποντα και πρώτο σκόρερ τον Τζέιμς Χάρντεν με 15π. αλλά με 5/16 σουτ εντός παιδιάς. Ο Κλιντ Καπέλα ήταν «διπλός» με 12π. και δέκα ριμπάουντ, ο Κρς Πολ είχε 12π. με 5/11 σουτ και ο Έρικ Γκόρντον 8π. με 3/8 σουτ.

https://www.youtube.com/watch?v=_jPBcaFUVKw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ