22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Σούπερ» Γκάμπριελ, ήρωας Όλιβερ για Μπάνβιτ

Σε θρίαμβο προχώρησε η Τουρκ Τέλεκομ, που πήρε το ντέρμπι με την Τόφας, την ώρα που το σουτ του Ντέβιν Όλιβερ «σκότωνε» την Αφιόν Μπελεντίγεσπορ και έδινε «μάσκα οξυγόνου» στην Μπάνβιτ.

Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πανηγύρισε η Τουρκ Τέλεκομ, η οποία επικράτησε της δευτεραθλήτριας Τόφας με 85-72 κι έφτασε στην πέμπτη φετινή της νίκη σε οκτώ αγώνες. Τη διαφορά έκανε η εξαιρετική της επιθετική απόδοση με 30 πόντους στην τελευταία περίοδο, με τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ να έχει 24 πόντους και τον άλλοτε «πράσινο», Κένι Γκάμπριελ, να προσθέτει 23 πόντους με οκτώ ριμπάουντ. Στην απέναντι πλευρά, οι 21 πόντοι με έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ του Σάμουελ Μεχία δεν ήταν αρκετοί.

Στην Πάνορμο, η Μπάνβιτ κέρδισε την Αφιόν Μπελεντίγεσπορ με 72-71, χάρη στο σπουδαίο σουτ του Ντέβιν Όλιβερ, που στα 5" πριν από την εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό σκορ, για τη δεύτερη φετινή της νίκη, σε μια σεζόν, όπου μέχρι τώρα μοιάζει να... παραπαίει. Την ίδια ώρα, η Σακάρια έφτασε στο 82-77 επί της Ίστανμπουλ πολύ πιο εύκολα από όσο φαίνεται, με ένα 19-28 των φιλοξενούμενων στην τελευταία περίοδο απλά να μειώνει τη διαφορά, σε μια εξαιρετική εμφάνιση του Λουκ Έτου, με double double 22 πόντων και 11 ριμπάουντ.

Δείτε τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ