26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος το ποδηλατοδρόμιο για ΑΕΚ

Το θέμα που ανέκυψε με το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει χρήση της εσωτερικής σάλας του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ και το οποίο ανέδειξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με τη σφοδρή εναντίωσή της, έχει μία ακόμα παράμετρο που αφορά την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Διότι στην επιστολή που απέστειλε η ΕΟΠ προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η οποία ανακινεί το θέμα, αναφέρει εκτός όλων των άλλων: "Αφού το ποδηλατοδρόμιο την γλίτωσε από την ΑΕΚ...". Πράγμα που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να εικάσει με ασφάλεια ότι το πλάνο της ΚΑΕ ΑΕΚ να αποκτήσει τη χρήση του ποδηλατοδρομίου για να το μετατρέψει σε γήπεδο μπάσκετ, ματαιώθηκε.

Κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της ποδηλασίας, Παναγιώτης Πριστούρης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε: "Απ' ό,τι γνωρίζω έχει σβήσει αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ δεν κινείται πλέον προς αυτή την κατεύθυνση".

Σύμφωνα με πληροφορίες, το project της ΑΕΚ "πάγωσε" από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι ήταν αδύνατο να αποσυναρμολογηθεί η πίστα του ποδηλατοδρομίου και να συναρμολογηθεί κάπου αλλού. Στην πρόταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ ΑΕΚ προς της ΓΓΑ για να πάρει τη χρήση της εγκατάστασης, βασικός όρος ήταν η μεταφορά της πίστας σε χώρο που είτε θα έβρισκε ο Μάκης Αγγελόπουλος είτε θα υπεδείκνυε η ομοσπονδία της ποδηλασίας προκειμένου να μη χάσει το άθλημα τον χώρο προπόνησης και διεξαγωγής των αγώνων του. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ήθελε να κατευνάσει τις αντιδράσεις που και σε αυτή την περίπτωση είχε εκδηλώσει με σφοδρότητα η ΕΟΠ.

Όμως ο κατασκευαστής του ποδηλατοδρομίου ενημέρωσε πως είναι αδύνατη η μεταφορά της πίστας κι έτσι ουσιαστικά το project "πάγωσε" οριστικά. Και η ΑΕΚ θα πρέπει να αναζητήσει άλλο χώρο για να στεγάσει την ομάδα μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής της, καθώς η περίπτωση του Γαλατσίου πρέπει να αποκλειστεί, ενώ δεν φαίνεται να μπορεί να προχωρήσει ούτε η περίπτωση του ανοικτού γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ, που επίσης είχε ακουστεί ότι ενδιέφερε τον Μάκη Αγγελόπουλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ