26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην ελίτ ο κορυφαίος Χάντερ (pics)

Ο Βινς Χάντερ πραγματοποιεί μια σπουδαία χρονιά στο φετινό BCL και βρίσκεται μόνιμα μες στους κορυφαίους, κερδίζοντας μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους σκόρερ.

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο, που μπορεί να ξεχωρίσει κανείς στην φετινή ΑΕΚ, αναφορικά με την έως τώρα πορεία της στο Basketball Champions League, αυτός είναι ο Βινς Χάντερ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατάφερε να τον κρατήσει στην ομάδα, μετά την περσινή μαγική χρονιά των δύο κυπέλλων, με τον Αμερικανό να τον δικαιώνει απόλυτα και σε κάθε αγωνιστική να είναι απόλυτος κυρίαρχος στα καλάθια, καλύπτοντας και αρκετά κενά, σε μια σεζόν... κακοδαιμονίας σε θέματα αγωνιστικής κατάστασης για τον Λούκα Μπάνκι.

Ο Ιταλός είναι λογικό να τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση, βλέποντας όσα κάνει ο σέντερ της ομάδας του, που βρίσκεται φυσικά ανάμεσα στις προσωπικότητες της φετινής διοργάνωσης. Ένας από τους λόγους, είναι το γεγονός ότι τοποθετείται μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ, μετρώντας 17.7 πόντους ανά αγώνα και μόλις πίσω από τον τρομερό Καλίφ Βίατ της Χάποελ Χολόν. Κοντά του βρίσκονται ο πρώην «πράσινος» Τζέιμς Φελντέιν και ο περσινός του συμπαίκτης, Κέβιν Πάντερ, που έχουν από 17.6 πόντους κατά μέσο όρο και είναι στην τρίτη θέση μαζί.

Στα ριμπάουντ δεσπόζει ο Μπαμπακάρ Τουρέ της Φριμπούρ με 9.8 ανά παιχνίδι, με τον Καμίλ Λαζίνσκι της Άνβιλ να είναι ο κορυφαίος στις ασίστ, σερβίροντας 9.3 σε κάθε ματς. Τέλος, ο Ματ Κοστέλο «σκεπάζει» τα καλάθια με 2.3 τάπες για την Αβελίνο.

Δείτε στην ακόλουθη δημοσίευση τους κορυφαίους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ