23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Β’ Εθνική (Νότος) : Δύσκολη αποστολή για Δούκα, μονομαχία στο Χαϊδάρι

Ο Δούκας θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του, έχοντας ωστόσο δύσκολη αποστολή στο κλειστό του Μετς απέναντι στο Παγκράτι, το οποίο σίγουρα θέλει να ξεπεράσει το πατατράκ της ήττας στο «Σαλούν« από τον Παπάγου.

Ο Νάσος Χούμπαυλης επιστρέφει ως αντίπαλος απέναντι στην ομάδα που έστησε πέρυσι, ενώ ο Δημήτρης Λιόγας έχει μάθει να ζει με τις απουσίες των Μαγιντόμπε και Τζατζά, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Δόξας και Αρμάος. Αντίπαλοι με το Παγκράτι θα τεθούν και οι Παππάς, Δενδρινός που έχουν αγωνιστεί στους «ροσονέρι». Στο κλειστό «Χρ.Αγγουράκης» συγκρούονται οι δυο μεγάλες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, με την Δάφνη Δαφνίου να υποδέχεται τον Έσπερο Καλλιθέας, με το νικητή να κάνει τα δικά του όνειρα για κάτι παραπάνω.

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Τρίτωνας, ο οποίος προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, ενώ ο Μιχάλης Μιχελάκος δεν θα έχει στη διάθεση του μετά τον Κούτουλα και τον Ζησόπουλο. Απέναντι του θα βρεθεί ο γηπεδούχος, Κρόνος, ο οποίος παρουσιάζει θετική εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Βούλα, ο ανεβασμένος Πρωτέας υποδέχεται τον φιλόδοξο Οίακα, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια τάση να πηγαίνουν όλα τα παιχνίδια σε οριακή κατάσταση, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη της Πεντέλης, με τους γηπεδούχους να πιστοποιήσουν την καλή τους πορεία, και τον ΚΑΟΚ να ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Ο Γλαύκος θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της «Αποθήκης» και να φτάσει στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντι του τον ανεβασμένο Παπάγου. Ο Χρήστος Μυριούνης εκτός από τις δεδομένες απουσίες του, θα περιμένει ως και την τελευταία στιγμή τους βασικούς Καρακωνσταντάκη και Σερέτη. Κρίσιμο παιχνίδι διεξάγεται και στο «Στ.Καλαϊτζής» όπου δυο ομάδες που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θεωρούταν φαβορί για την μάχη της ανόδου, βρέθηκαν αίφνης στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, με τον Πανερυθραϊκό να υποδέχεται τον Μανδραϊκό σε μια αναμέτρηση αποδείξεων.

Τέλος, νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θα διεκδικήσει ο Πανελευσινιακός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την επικίνδυνη και χωρίς άγχος, Ένωση Ιλίου.

1ος Όμιλος

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Γ. Γεννηματάς 17:00 Πρωτέας Βούλας-Οίαξ Ναυπλίου Χριστινάκης-Καρακωνσταντόπουλος (Βιδάλης)

Νέας Πεντέλης 17:00 ΑΕ Πεντέλης-ΚΑΟ Κορίνθου Μακρής-Λεκατσάς (Λιμνιάτης)

Γλαύκου 17:00 ΑΟ Γλαύκος-Παπάγου Ρίζος-Ντάνος (Θεοδωρόπουλος)

Μετς 17:00 Παγκράτι-Δούκας Καραβίτης-Μηλαπίδης (Σταύρου)

Ιλίου Β Γ. Κακούρης 17:00 Ένωση Ιλίου-Πανελευσινιακός Πόντας-Γιακείμη (Παπαδόπουλος Κ.)

Χρ. Αγγουράκης 17:00 Δάφνη Δαφνίου-Έσπερος Πλιάκας-Αργυρούδης (Παππάς)

Στ. Καλαϊτζής 17:00 Πανερυθραϊκός-Μανδραϊκός Θεοδωρόπουλος Ρ.-Μαραμής (Ζερδεβάς)

Κλ. Αγ. Δημητρίου 17:00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Τρίτων Μαγκουνής-Κονταράτος (Γολεγού)

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

1.Δούκας (6-0) 12
2.Δάφνη Δαφνίου (5-1) 11
-----------------------------------------------
3.Έσπερος (5-1) 11
4.Πρωτέας Βούλας (4-2) 10
5.Οίακας Ναυπλίου (4-2) 10
6.Τρίτωνας (4-2) 10
7.Παπάγου (3-3) 9
8.Πεντέλη (3-3) 9
9.Παγκράτι (3-3) 9
10.Πανελευσινιακός (2-4) 8
11.Κρόνος Αγ.Δημητρίου (2-4) 8
12.ΚΑΟ Κορίνθου (2-4) 8
-----------------------------------------------  
13.Μανδραϊκός (2-4) 8
14.Ένωση Ιλίου (1-5) 7
15.Πανερυθραϊκός (1-5) 7
16.Γλαύκος (1-5) 7



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ