22 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Έχασαν οι Έλληνες της G-League (vids)

Την τέταρτη ήττα τους σε οκτώ αγώνες τους στη φετινή G-League υπέστησαν οι Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, παρά την καλή εμφάνιση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Τα «αστέρα» ηττήθηκαν με 110-104 από τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς, στην «Kaiser Permanente Arena», με τον ελληνικής καταγωγής γκαρντ να τελειώνει με 17π. με 3/4 βολές, 7/9 δίποντα και 0/5 τρίποντα, οκτώ ασίστ, έξι ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ένα κόψιμο, αλλά και πέντε λάθη. Ο Ουίλι Ριντ έκανε double double με 23π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, ενώ από τους νικητές ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον είχε 11π. και ισάριθμα ριμπάουντ και ο Ντάριους Μόρις 24π. και εννέα ριμπάουντ.

Οι Ουισκόνσιν Χερντ, από την πλευρά τους, γνώρισαν στο «Westchester County Center» την έκτη διαδοχική ήττα τους, και συνολικά όγδοη, με 131-75 από τους Ουέσττσεστερ Νικς. Ο Κανέλλος Γαρμπής έμεινε στο παρκέ για 11’, με απολογισμό ένα ριμπάουντ και μία ασίστ. Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Τζέιμς Γιανγκ με 15π., ο οποίος είχε και πέντε ριμπάουντ, τη στιγμή που από τους «πολεμιστές» ο Λουκ Κορνέτ τελείωσε με 25π. και ο Κέντριτς Ουίλιαμς 15π. με δεκατρία ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ