21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάλλον χωρίς Γιουλ στο ΣΕΦ

Για τον Ολυμπιακό προέχει ο αγώνας της Τρίτης με την Μπάγερν στο Μόναχο, ωστόσο η διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα τον υποχρεώνει να έχει το νου του και στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ. Κι από την Ισπανία έρχεται ένα καλό νέο για τους ερυθρόλευκους.

Όπως ενημέρωσε επισήμως ο Πάμπλο Λάσο τους ρεπόρτερ τη Δευτέρα, είναι πολύ πιθανό ο Σέρχιο Γιουλ να μην ταξιδέψει στον Πειραιά την Πέμπτη. Σίγουρα πάντως δεν θα παίξει την Τρίτη στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια. Ο λόγος;

Έχει νιώσει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά πέρυσι με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν. Για προληπτικούς λόγους έμεινε έξω από τον αγώνα της Κυριακής με τη Χιπουσκόα για το πρωτάθλημα, δεν θα παίξει ούτε με την Γκραν Κανάρια, ενώ όπως είπε ο Λάσο, "για προληπτικούς και μόνο λόγους λέμε να τον κρατήσουμε εκτός για λίγες μέρες. Δεν έχει τραυματιστεί, απλώς νιώθει ενοχλήσεις και θα ήταν παράλογο να τον πιέσουμε". Πρόσθεσε μάλιστα ότι "αν με άκουγε τώρα ο Σέρχιο, μάλλον θα με σκότωνε"! Για να δείξει προφανώς ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό και πως είναι καθαρά απόφαση του τεχνικού επιτελείου να προφυλαχθεί ο παίκτης.

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Ρεάλ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει με τον Ολυμπιακό το ντεμπούτο του για φέτος ο Τρέι Τόμπκινς. Ο Αμερικανός δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε επίσημο παιχνίδι εξαιτίας πελματιαίας απονευρωσίτιδας που τον ταλαιπώρησε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ