24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας στο Βελιγράδι

Ο Σάσα Τζόρτζεβις ανακοίνωσε τους δεκαέξι παίκτες που συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας, εν όψει του πέμπτου «παραθύρου» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Οι «Πλάβι» θα τεθούν αντιμέτωποι στο Τελ Αβίβ με το Ισραήλ (30/11, 14.00) κι εν συνεχεία θα υποδεχθούν στο Βελιγράδι, στο «Aleksandar Nikolic Hall», την Ελλάδα (03/12, 21.15). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε δεκαέξι παίκτες στην προετοιμασία, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (26/11) στη σερβική πρωτεύουσα. Δεν υπολογίζεται κανένας παίκτης ομάδας Ευρωλίγκας, θα έρθει και θα αγωνιστεί κανονικά όμως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που παίζει στην Κίνα.

Οι Σέρβοι διεθνείς, όπως επιλέχθηκαν από τον 51χρονο τεχνικό, είναι οι εξής: Στέφαν Πένο (Άλμπα Βερολίνου), Ιλία Ντζόκοβιτς (Μπόρατς Τσάτσακ), Στέφαν Ποτ (FMP), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Μπράνκο Λάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Στεφάν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Αλέκσα Ραντάνοφ (Ερυθρός Αστέρας), Στεφάν Μπίρτσεβιτς (Μπάνβιτ), Ράντε Ζάγκορατς (Παρτιζάν), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Τσιανγκσού Ντράγκονς), Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Γιοβάνοβιτς (Τρέντο) και Ντέγιαν Κράβιτς (Βίρτους Μπολόνια).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ