21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Άμεση αντικατάσταση του παρκέ στην Γκραν Κανάρια

Οι διαμαρτυρίες είχαν γίνει έντονες, η Ένωση παικτών είχε πάρει επίσημα θέση και η Ευρωλίγκα πήρε την απόφαση να δώσει την εντολή στην Γκραν Κανάρια να προχωρήσει στην αντικατάσταση του παρκέ του γηπέδου της.

Οι "φωνές" αφορούσαν την ολισθιρότητα του παρκέ και όχι μόνο σε σημεία όπου υπάρχουν αυτοκόλλητα. Στο αποψινό παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τουλάχιστον τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στο παρκέ και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις όπως έπεσαν χρεώθηκαν και φάουλ, καθώς "βρήκαν" τον αντίπαλό τους με τα πόδια!

Η Ευρωλίγκα είχα δεχθεί τις πρώτες διαμαρτυρίες από την 2η αγωνιστική, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Γκραν Κανάρια στις 16 Οκτωβρίου. Άρχισε έρευνα για το θέμα και υπέδειξε στην ομάδα να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να βρεθεί κάποια λύση, πριν τραυματιστεί κάποιος παίκτης. Κάποιες προτάσεις έγιναν, αλλά καμία δεν πρόσφερε την απαιτούμενη λύση. Έτσι η Ευρωλίγκα απόψε μετά και την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έδωσε εντολή στην Γκραν Κανάρια να αντικαταστήσει το παρκέ, πριν από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της. Αν αυτό τηρηθεί ο αγώνας με την Μπάγερν Μονάχου στις 22 Νοεμβρίου θα γίνει με νέο παρκέ.

Πάντως σήμερα υπήρξαν και κάποιες διαμαρτυρίες για το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες όμως αφορούσαν τα αυτοκόλλητα και την ποιότητά τους. Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που από πέρυσι διαμαρτύρονται πως γλιστράνε πάνω σε αυτά. Μένει να δούμε αν η Ευρωλίγκα θα αναζητήσει λύσεις και γι' αυτό.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ