20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Θορθάνο: «Το πρόβλημα ήταν η άμυνα»

Ο Ινίγο Θορθάνο μίλησε για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Αναντολού Εφές στην Πόλη με 78-62.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο των «πράσινων»:

«Κάναμε τρία τραγικά δεκάλεπτα με πάρα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη. Πετύχαμε κάποιους πόντους στην επιστροφή, νιώθαμε ότι επιστρέφουμε. Μπήκαμε λίγο στο πνεύμα του παιχνιδιού στην τέταρτη περίοδο, μειώσαμε, είχαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα, δεν τα βάλαμε για να επιστρέψουμε στο ματς».

Για το τρίποντο: «Δεν έφταιξε το τρίποντο στο πρώτο ημίχρονο. Σούταραν κάτω από το ποσοστό τους. Αν σούταραν  Το πρόβλημα ήταν η άμυνά μας, η οποία δεν λειτούργησε σε καμία περίπτωση και δεν δούλεψε. Έχουμε πρόβλημα στο σουτ».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται έναν «καθαρόαιμο» σουτερ: «Όχι, έχουμε την ομάδα που έχουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Θα πρέπει να παίζουμε σε πολλές ακόμη καταστάσεις και όχι μόνο με το σουτ. Ίσως δεν παίζουμε πολύ στο low post, ίσως αυτό ήταν κάτι που δεν κάναμε. Το τρίποντο είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά όχι όλο το παιχνίδι. Λέτε ότι η Ζαλγκίρις είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά αυτή δεν σουτάρει πολλά τρίποντα. Εμείς  είμαστε μία διαφορετική ομάδα, δεν έχουμε τον Σίγνκλετον, δεν έχουμε τον Ρίβερς, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο τρίποντο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ